1.9.2021 11:03 AM

Helsinger, ensiluokkainen liike-elämän kohtaamispaikka

Kaikki suuret menestystarinat ovat syntyneet, kun oikeat ihmiset ovat tavanneet oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Syyskuun ensimmäinen päivä ovensa avaa Kaivopihan tuntumaan uusi kohtaamispaikka Helsinger, joka on busineksen koti Helsingin ytimessä.

When business calls for class

Uusi ja yksityiskohtia myöten viimeistelty Helsinger tarjoaa tasokkaita kohtaamistiloja tapaamisiin, joissa puitteiden tulee nostaa tilaisuuden arvokkuutta. Helsinger edustaa klassista tyyliä mutta modernilla twistillä. Tiloissa yhdistyvät skandinaavinen muotoilu sekä upea, nykyaikainen design-kalustus.

- Helsinger on ennen kaikkea kohtaamispaikka ja korkeatasoinen ravintola, mutta myös asiakkaamme edustustila, pääkonttori, showroom ja vaikka rentoutumiskeidas. Meillä voi nauttia monipuolisesta ravintolapalvelusta kabinetissa, ravintolassa tai Lounge Barissa aamusta iltamyöhään. Tarjoamme korkeatasoista aamiaista, laadukasta lounasta tai elegantin illallisen viineineen, aina pöytiin tuotuina. Periaatteemme on, että Helsinger joustaa. Meille voi saapua ilman ennakkovarausta ja päättää tarjoilut paikan päällä, ravintoloitsija Anuliina Pineda avaa konseptia.

”Siinä missä kauppaneuvotteluita on käyty mitä erilaisimmissa paikoissa, tämän päivän yrittäjät, johtajat ja asiantuntijat toimivat ja verkostoituvat ketterästi. Enää ei tarvita omia edustustiloja, hovimestareita ja neuvotteluhuoneita – Helsingerissä on ne kaikki."

Monien mahdollisuuksien kohtaamisia myös virtuaalisesti

Helsingeristä löytyy yhteensä 20 kabinettia aina intiimistä kahden hengen tilasta yli kahdenkymmenen henkilön tarpeisiin. – Olemme kiinnittäneet Covid-19 pandemian turvallisuustoimiin erityistä huomiota.

- Kohtaamiset tiloissamme tapahtuvat aina paitsi laadukkaasti, myös sujuvasti ja turvallisesti. Ravintolan ja Loungen puoli on avaraa tilaa, ja huolehdimme, että tarvittaessa kontaktit muihin ihmisiin on hyvin rajoitettu ja turvavälit varmistettu. Kabinetit mahdollistavat kokoontumiset pienellä porukalla, ja myös esimerkiksi etätapahtuman seuraamisen. Helsingerissä on hyvät WiFi-yhteydet, päättää Pineda.

- Lisäksi Helsingeristä löytyy äänieristettyjä puhelinkoppeja, ja myös salainen sisäänkäynti yksityisyydestään tarkoille vieraille. On selvää, että Helsingerin pöytien ääressä nautitaan ja sinetöidään suhteet, jotka kestävät aikaa.

Lue lisää uutisia